Landstrømkonferanse 2012

Landstrømkonferanse 2012

Landstrømkonferanse 2012 Maritime Bergen

[ingress]Maritimt Forum Bergensregionen inviterer til konferanse i Norges største skipsfartsby, med elektrifisering av skip til kai som tema.[/ingress]

 

 

31. oktober inviterer Maritimt Form til konferanse om landstrøm i Norges største skipsfartsby for debatt og informasjon om progresjonen i landstrømarbeidet. Luften i store havnebyer blir av stadig dårligere kvalitet, og i Bergen tilskrives 15 prosent av luftforurensningen utslipp fra fortøyde skip. Hvilke fordeler, utfordringer og kostnader vil en elektrifisering av havnene innebære? Hvem skal ta dette overordnede ansvaret og kostnaden ved en slik utbygging?

Få innføring i standarden for høyspenningstilkobling av skip i havn og økonomiske støtteordinger, samt presentasjon av konkrete prosjekt på Vestlandet. Møt foredragsholdere fra havnene, maritim næring, miljøorganisasjoner og leverandører på Landstrømkonferansen – bli oppdatert, del kunnskap og debattér om et høyaktuelt tema! Les mer om Landstrømkonferansen 2012. 

Sted: Grand Selskapslokaler, Ole Bulls plass 1

Tid: 31. oktober, kl. 9:00 – 16:00

Arrangementet er gratis

Trykk her for påmelding.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler