Livreddende teknologi

Livreddende teknologi

Livreddende teknologi 1168 876 Maritime Bergen

Et av Maritime Bergens nyeste medlemmer, Scandiavian Reach Technologies har ikke bare planer om å spare rederne for millioner, de vil også bidra til å redde liv.

Arild Sæle, COO i Scandiavian Reach Technologies (ScanReach) vil revolusjonere shippingbransjen med en ny IoT-plattform. IoT eller Internet of Things er kort fortalt elektronisk utstyrte gjenstander som er i stand til å kommunisere med hverandre gjennom utveksling av data. I ScanReach sitt tilfelle er det snakk In:Range og In:connect. In:Range er et sensorarmbånd som gir offiserer om bord en umiddelbar oversikt over hvor alle medlemmene av mannskapet befinner seg.  Den nye løsningen vil blant annet kunne sørge for hurtig hjelp i forbindelse med ulykker og kriser grunnet trådløs kobling.

ScanReach, selskapet som er priset til 250 millioner, har altså kommet opp men en ny IoT-platform som skal spare rederier millioner, generere inntekter og ikke minst redde liv!

Les mer på finansavisen.no.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler