• 7. August 2018

Blå fremtid

Blå fremtid

Blå fremtid 1024 741 Maritime Bergen

En søndag tidlig i august ble 20 Kinesiske studenter innlosjert på Marken Gjestehus, klare for to uker med Maritime Bergen Law Summer Programme, som skal gi ungdommene en grundig innføring i den maritime Bergensklyngen.

Maritime Bergen Law Summer School er i gang, og i løpet av to uker vil det beste fra maritim virksomhet i Bergensregionen bli vist fram for kinesiske og norske studenter. Programmet er et samarbeid mellom Maritime Bergen, NHH, og Universitetet i Bergen.

Rektor ved Universitetet i Bergen Dag Rune Olsen åpnet programmet mandag 7. august på juridisk fakultet på Dragefjellet. Les mer om studentenes besøk her.

– Vi ønsker studentene hjertelig velkommen og jeg håper at de vil kunne se for seg en arbeidsplass i den maritime næringen.

– Vi ønsker studentene hjertelig velkommen og jeg håper at de vil kunne se for seg en arbeidsplass i den maritime næringen. Samt at bedriftene ser verden av et tettere og hyppigere samarbeid med studenter og akademiske institusjoner med spisskompetanse på havet, sier Harald Victor Hove – daglig leder i Maritime Bergen.

Del innhold