Blå fremtid

Blå fremtid

Blå fremtid 1092 790 Maritime Bergen

En søndag tidlig i august ble 20 Kinesiske studenter innlosjert på Marken Gjestehus, klare for to uker med Maritime Bergen Law Summer Programme, som skal gi ungdommene en grundig innføring i den maritime Bergensklyngen.

Maritime Bergen Law Summer School er i gang, og i løpet av to uker vil det beste fra maritim virksomhet i Bergensregionen bli vist fram for kinesiske og norske studenter. Programmet er et samarbeid mellom Maritime Bergen, NHH, og Universitetet i Bergen.

Rektor ved Universitetet i Bergen Dag Rune Olsen åpnet programmet mandag 7. august på juridisk fakultet på Dragefjellet. Les mer om studentenes besøk her.

– Vi ønsker studentene hjertelig velkommen og jeg håper at de vil kunne se for seg en arbeidsplass i den maritime næringen.

– Vi ønsker studentene hjertelig velkommen og jeg håper at de vil kunne se for seg en arbeidsplass i den maritime næringen. Samt at bedriftene ser verden av et tettere og hyppigere samarbeid med studenter og akademiske institusjoner med spisskompetanse på havet, sier Harald Victor Hove – daglig leder i Maritime Bergen.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler