• 20. August 2018

Høstens studentpraktikanter har bakgrunn innen politikk og energi

Høstens studentpraktikanter har bakgrunn innen politikk og energi

Høstens studentpraktikanter har bakgrunn innen politikk og energi 806 1024 Maritime Bergen

Maritime Bergen har denne høsten tatt inn to nye studentpraktikanter. De opprettholder samarbeidet med UiB, men denne gangen vil de også utvide horisonten og prøve noe nytt. Nå ønskes også en student ved Høgskulen på Vestlandet velkommen.

Kjersti Vatnekvam Kalberg (22) og Kristine Hjørungdal (24) er årets studentpraktikanter. Kjersti er født og oppvokst utenfor Bryne på Jæren. Hun fullførte bacheloroppgaven i sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen våren 2018. Kristine kommer fra Hareid; en liten plass på Sunnmøre. Hun holder på med en bachelor i Energiteknologi ved Høgskulen på Vestlandet avd. Bergen. Begge studentene har vært aktive i studentforeninger ved siden av studiene.

Jeg har vokst opp på et sted hvor den maritime næringen har vært regjerende for sysselsettingen, og det å kunne få et enda større innblikk i hva denne næringen har å by på er derfor viktig for meg,sier Kristine

Etter fullført bachelor ønsker Kjersti å bli utfordret på nye måter gjennom praktisk arbeid.

Maritime Bergen virket som et naturlig valg når jeg skulle søke praksisplass fordi de fokuserer på næringspolitikk innenfor den maritime sektoren i Bergen, noe jeg synes er interessant, påpeker Kjersti.

Maritime Bergen har et årshjul fylt med aktiviteter. Det å få utvidet mannskapet med to ekstra personer vil fordele arbeidsmengden og skape enda mer effektivitet. Maritime Bergen synes det er viktig å få inn unge mennesker i organisasjonen som kan komme med gode innspill på hva som beveger seg hos den yngre delen av befolkningen.

Det er spennende å få to studenter med ulik bakgrunn. I løpet av høsten skal praktikantene arbeide praktisk med kartlegging, undersøkelser og møtevirksomhet innenfor den Maritime næringen i Bergen, sier daglig leder i Maritime Bergen Harald Victor Hove

 

Del innhold

YOU MIGHT ALSO LIKE