Høstens studentpraktikanter har bakgrunn innen politikk og energi

Høstens studentpraktikanter har bakgrunn innen politikk og energi

Høstens studentpraktikanter har bakgrunn innen politikk og energi 1223 1554 Maritime Bergen

Maritime Bergen har denne høsten tatt inn to nye studentpraktikanter. De opprettholder samarbeidet med UiB, men denne gangen vil de også utvide horisonten og prøve noe nytt. Nå ønskes også en student ved Høgskulen på Vestlandet velkommen.

Kjersti Vatnekvam Kalberg (22) og Kristine Hjørungdal (24) er årets studentpraktikanter. Kjersti er født og oppvokst utenfor Bryne på Jæren. Hun fullførte bacheloroppgaven i sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen våren 2018. Kristine kommer fra Hareid; en liten plass på Sunnmøre. Hun holder på med en bachelor i Energiteknologi ved Høgskulen på Vestlandet avd. Bergen. Begge studentene har vært aktive i studentforeninger ved siden av studiene.

Jeg har vokst opp på et sted hvor den maritime næringen har vært regjerende for sysselsettingen, og det å kunne få et enda større innblikk i hva denne næringen har å by på er derfor viktig for meg,sier Kristine

Etter fullført bachelor ønsker Kjersti å bli utfordret på nye måter gjennom praktisk arbeid.

Maritime Bergen virket som et naturlig valg når jeg skulle søke praksisplass fordi de fokuserer på næringspolitikk innenfor den maritime sektoren i Bergen, noe jeg synes er interessant, påpeker Kjersti.

Maritime Bergen har et årshjul fylt med aktiviteter. Det å få utvidet mannskapet med to ekstra personer vil fordele arbeidsmengden og skape enda mer effektivitet. Maritime Bergen synes det er viktig å få inn unge mennesker i organisasjonen som kan komme med gode innspill på hva som beveger seg hos den yngre delen av befolkningen.

Det er spennende å få to studenter med ulik bakgrunn. I løpet av høsten skal praktikantene arbeide praktisk med kartlegging, undersøkelser og møtevirksomhet innenfor den Maritime næringen i Bergen, sier daglig leder i Maritime Bergen Harald Victor Hove

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler