Møt høstens studentpraktikanter

Møt høstens studentpraktikanter

Møt høstens studentpraktikanter Maritime Bergen

[ingress]To universitetsstudenter tok fatt på en spennende høstpraksis i Maritimt Forum Bergen denne uken[/ingress]

 

I samarbeid med institutt for sammenliknende politikk ved Universitetet, har Maritimt Forum Bergen hatt studenter utplassert i flere år. Tidligere har det vært engasjert én student per semester, men i høst dobles kapasiteten når Ola Viken Stalund og Hans-Petter Bjørkli starter sin praksisperiode.

Ola er 23 år gammel, fra Frekhaug, og er i gang med sitt tredje år av bachelorgraden i sammenliknende politikk. Som vestlending har han alltid vært interessert i den maritime næringen og Norge som historisk sjøfartsnasjon, derfor mener han Maritimt Forum virket som et perfekt sted å få arbeidslivserfaring fra.

– Det at Maritimt Forum ikke har en stor administrasjon, gjør at man føler seg som en viktigere del av teamet og at man kanskje får mer ansvar og betydningsfulle arbeidsoppgaver, mener Ola.

 

– Dette er en unik sjanse for relevant arbeidserfaring i en spennende og global bransje.

Det mener Hans-Petter, fjerdeårsstudent på samme institutt, som også blir med på laget. 23-åringen fra Lier har tidligere samarbeidet med Maritimt Forum gjennom studentverv, så da han skulle søke utplassering fra Universitetet, var organisasjonen et klart førstevalg. Etter en utvelgelsesprosess og intervjurunder, ble de begge valgt ut til å bidra for Maritimt Forum høsten 2012.

 

I løpet av semesteret kommer praktikantene, i tillegg til å bidra med den daglige virksomheten, til å utarbeide to prosjektoppgaver for organisasjonen. Maritim strategi i samarbeid med Byrådet i Bergen, og kompetanseutvikling i maritim sektor innen høyere utdanning, er de foreløpige ideene for disse planene.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler