Maritim Framtid – grønnere og smartere

Maritim Framtid – grønnere og smartere

Maritim Framtid – grønnere og smartere 1033 465 Maritime Bergen

Regjeringen la i forrige uke frem den første maritime stortingsmeldingen siden 2004. Rederiforbundet og NHO inviterte til webinar om fremtiden til den maritime næring 8. desember med blant andre næringsminister Iselin Nybø.

– For å styrke konkurranseevnen fremover, i en tid som er preget av endringer, så er det viktig med rammevilkår som bidrar til omstilling og nyskaping. Meldingen skal bidra til at Norge forblir en viktig maritim nasjon sa næringsminister Iselin Nybø i sin innledning.

NHO – Næringslivets Hovedorganisasjon, Norsk Sjøoffisersforbund og Rederiforbundet kom med innspill til maritim melding på grønn omstilling, digitalisering og kompetanse, med direkte reportasjer fra blant andre Ulsteinvik, Bergen og Oslo.
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler