Maritim byvandring i ny drakt

Maritim byvandring i ny drakt

Maritim byvandring i ny drakt 1390 706 Maritime Bergen

I 2016 laget Maritime Bergen en egen app sammen med Bergens Sjøfartsmuseum, for å guide besøkende i Bergen rundt i vår stolte sjøfartshistorie. Etter en oppgradering fremstår appen i ny drakt og med nytt navn.

Maritim vandring er kort fortalt en digital guide som tar deg med på historiske, maritime reiser. Du velger en rute og bli guidet rundt ved hjelp av mobilens GPS-posisjon.

I tillegg til å endre navnet, vil det fortløpende komme nye ruter i appen. I tillegg til Bergen vil vi etter hvert legge til andre kommuner. Første kommune ut er Austevoll – følg med for oppdateringer.

Hvordan fungerer det?
Kommunen du befinner deg i vil være den som først kommer opp når appen åpnes. Du velger norsk eller engelsk og deretter vil du bli guidet videre ved hjelp av mobilens GPS-posisjon. Når du er nærmere enn 20 meter fra neste post, dukker den automatisk opp i appen. Postene består av bygninger, fartøy og steder med spesiell historisk, maritim verdi. Du kan også snu en rute og dele den på Facebook.

Appen lastes ned i Google Play og App Store.

http://www.maritimvandring.no/

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler