Maritime Bergen har flyttet til Nøstet

Maritime Bergen har flyttet til Nøstet

Maritime Bergen har flyttet til Nøstet 2048 1365 Maritime Bergen
Mandag flyttet Maritime Bergen inn i nye lokaler hos Bærekraftkollektivet i Nøstegaten 44.

Vi har siden mai 2022 hatt flotte kontorlokaler i Olav Kyrresgate 22, men advokatfirmaet BAHR, som vi fremleide hos, hadde behov for lokalene. Da det åpnet seg en mulighet «rett nedi gaten» så kastet vi oss rundt, sier daglig leder i Maritime Bergen, Sigvald Sveinbjørnsson.

Bærekraftskollektivet huser i alt 16 bedrifter som leietagere – alle med løftekraft og bevist evne til å skape positiv endring. Mange har fått øynene opp for stedet som et cluster for bærekraft i Bergen, hvor Bærekraftkollektivet Nøstet blir et arnested for gode idéer når morgendagens bærekraftløsninger skal klekkes ut.

Nye og freshe lokaler, midt i byen – og med maritim utsikt. Det passer oss godt. Og vi gleder oss til å invitere medlemmer på besøk. Dog, invitasjon trenger du ikke: Kom innom for en prat om du er i nærheten, oppfordrer Sveinbjørnsson.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler