• 9. August 2019

Maritime Bergen inntar Arendalsuka med Statsraad Lehmkuhl!

Maritime Bergen inntar Arendalsuka med Statsraad Lehmkuhl!

Maritime Bergen inntar Arendalsuka med Statsraad Lehmkuhl! 691 1024 Maritime Bergen

Nå nærmer det seg! 12. august seiler Maritime Bergen hele byens stolthet, Statsraad Lehmkuhl, til Arendalsuken – og du er invitert!

Arendalsuka, 12.-16. august, har etablert seg som en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunn- og næringsliv møtes, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Også i år seiler Maritime Bergen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl til Arendal for å vise frem vår havbaserte næringsliv i vest og forankre nasjonale samarbeid med viktige aktører for næringen.

Ved å la Seilskipet Statsraad Lehmkuhl ligge til kai i Arendal den 12.-16. august vil Maritime Bergen legge til rette for at næringslivet i Bergensregionen får mulighet til å delta på en av de største nasjonale arenaene, og møte sentrale nasjonale aktører innen politikk, organisasjon og næringsliv.

Underveis i uken ankrer vi opp og adresserer temaer som plast i havet, havøkonomien i vekst, nye vekstområder for akvakultur, grønn vekst i blå næring,  og mye, mye mer.

Sammen med våre hovedsamarbeidspartnere legges opp til blant annet:

  • Ungdomspartilederdebatten
  • Sosiale arrangementer
  • Seminarer
  • Frokostmøter
  • Kveldsarrangementer
MARITIME BERGENS HOVEDSAMARBEIDSPARTNERE UNDER ARENDALSUKA 2019:

ØVRIGE PARTNERE:

Vi vil med dette invitere våre medlemmer til å delta på våre og våre samarbeidpartneres aktiviteter om bord. Det vil foregå arrangementer fra tidlig morgen til ut på ettermiddagen, før kvelden byr på sosiale arrangementer. I tillegg vil vi ha en sea lounge, som vil være åpen hver dag.Maritime_Arendalsuken_2019_annonse

Håper vi ses i Arendal!

Del innhold