Maritime Bergen inntar verdens største Pepperkakeby

Maritime Bergen inntar verdens største Pepperkakeby

Maritime Bergen inntar verdens største Pepperkakeby 786 698 Maritime Bergen

Den 17. november åpne pepperkakebyen i Bergen for 28 år på rad! Denne gang kommer også Maritime Bergen med et egenprodusert innslag som skal stilles ut i verdens største pepperkakeby.

Pepperkakebyen i Bergen blir mer og mer populær for hvert år.  Med over 100.000 besøkende kan man trygt fastslå at det nedlagte sentralbadet i Bergen huser verdens største pepperkakeby. For mange familier har det blitt en tradisjon å besøke byen rundt juletider da de fascinerende byggverkene og lysene har en helt egen evne til å skape en magisk julestemning.

På bakgrunn av fjorårets tall anslår man at pepperkakebyen i år vil bestå av mer enn 2000 byggverk. Kakekreasjonene blir baket og pyntet av barnehager, skoler, bedrifter og pepperkakeentusiaster fra hele landet! Her ser man alt fra pariserhjul til borger og bondegårder.

De ansatte i Maritime Bergen bestemte seg i år for å pryde byen med et egenprodusert byggverk. Resultatet ble (etter en del timer på kjøkkenet), et praktfull og noe overdekorert skip. Administrasjonen i Maritime Bergen styrer skuta, og finnes om bord om du ser godt etter.

Selv om konstruksjon med sukker, pepperkakedeig og non-stop ikke er det Maritime Bergen driver mest med, ble det en vellykket og fin ettermiddag, og Maritime Bergen takker De Bergenske Servering for lån av kjøkken.

Takket være hardt arbeid fra de ansatte i Bergen Sentrum holdes det fortsatt liv i pepperkakebyen på det 28. året, og vi i Maritime Bergen gleder oss til å besøke den ferdigstilte pepperkakebyen!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler