Maritime Bergen samlet Vestlandet på Nor-Shipping

Maritime Bergen samlet Vestlandet på Nor-Shipping

Maritime Bergen samlet Vestlandet på Nor-Shipping 720 960 Maritime Bergen

Statsminister Erna Solberg åpnet Maritime Bergens 138 kvm store fellesstand da en av verdens mest toneangivende maritime aktører var samlet på Lillestrøm og i Oslo 4. – 7. juni.

For å bidra til cross over-synergier og binde maritime bedrifter på Vestlandet tettere sammen, hadde Maritime Bergen fellesstand på Nor-Shipping 2019. Med oss hadde vi bedrifter fra Bergen, Hordaland og Sogn og Fjordane som utmerker seg på hvert sitt område. Så godt var bedrifter fra vår region representert denne uken at det ikke var mange skritt man kunne ta uten å møte på noen med dialekt vest for vannskillet.

Bedrifter som deltok på Maritime Bergens fellesstand på Nor-Shipping 2019:

 • Brødrene Aa
 • Nagell D m/Simens og Bergen HoloDeck
 • Grieg Logistics m/underselskaper
 • CCB
 • Mediability
 • Wikborg Rein
 • Invest in Bergen
 • Hub for Ocean
 • Maritime Bergen

Åpning med statsminister Erna Solberg

På åpningsdagen, tirsdag 4. juni, kom statsminister Erna Solberg til Maritime Bergens fellesstand med alle tenkelige medier på slep, for offisiell åpning. Etter å ha erklært standen for åpnet ved å sprekke en klimavennlig blåse (ballong) med gjenbrukt helium, trakk statsministeren frem at Bergen, med Vestlandet i ryggen, har et toneangivende ansvar ikke bare når det gjelder arbeidsplasser og verdiskapning, men også for at den grønne omstillingen i blå næring kan skje samtidig som vi unngår røde tall på bunnlinjen. Senere på dagen fikk vi også besøk av Maritimt Forum som hadde vært på rundtur med flere stortingskomiteer.

Jeg tar killer-metoden, jeg – statsminister Erna Solberg åpner Maritime Bergens fellesstand ved å sprekke blå blåse

Vestlandets dag på Nor-Shipping, tirsdag 5. juni

I forbindelse med at to fylker blir til ett, inviterte Maritime Bergen representanter fra Hordaland Fylkeskommune, Bergen kommune og Sogn og Fjordane Fylkeskommune til speed dating med et utvalg av bedrifter fra regionen. I tillegg til Brødrene Aa, Nagel D (inkludert Simens og Bergen HoloDeck, Grieg Logistics, Mediability, CCB, Wikborg Rein, Invest in Bergen og Hub for Ocean, avla vi også besøk hos flere andre spennende firmaer. Rustibus, Corvus Energy, Star Information System, Kyma, ScanReach og Framo fik også besøk denne dagen.

Utover dette deltok Maritime Bergen på en rekke aktiviteter og arrangementer for å fremme den maritime næringen i Bergen, Hordaland og Sogn og Fjordane.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler