Maritime Bergen søker ny daglig leder!

Maritime Bergen søker ny daglig leder!

Maritime Bergen søker ny daglig leder! 1848 1039 Maritime Bergen

Vil du være med å befeste og utvikle havbyen Bergen som verdensledende innen maritim industri og kompetanse?

Vår eminente leder slutter for å bli byrådslederkandidat. Vi søker derfor hans etterfølger som kan befeste og utvikle havbyen Bergen som verdensledende innen maritim industri og kompetanse.

Daglig leder skal synliggjøre og posisjonere vår maritime næringsklynge som langsiktig, miljøvennlig og nyskapende. Vi ser etter en strategisk alliansebygger, dyktig kommunikator og brobygger internt i klyngen og eksternt overfor alle relevante interessenter. Maritime Bergen skal være en attraktiv og profesjonell partner.

Du motiveres av å lede dyktige medarbeidere, å utvikle og styrke en unik klynge og av å jobbe med sentrale aktører innen det havbaserte næringsliv, klynger, organisasjoner, politikk og akademia.  Du kommuniserer engasjerende både på scenen og i (sosiale) media.

Dette er en stilling for deg som ønsker synliggjøre Maritime Bergens medlemsbedrifter og skape gode møteplasser med spennende, relevant program med høy faglig kvalitet og kommersiell nytte. Maritime Bergen jobber tett sammen med Bergens Rederiforening (BR) og ivaretar blant annet sekretærfunksjonen for BR.

Du bør ha høyere relevant utdannelse og må ha interesse for og innsikt i havnæringene. Du kan gjerne ha bakgrunn fra maritim virksomhet, men dette er ikke et krav. Ledererfaring, organisasjonserfaring og erfaring med styrearbeid vil telle positivt.

Den rette kandidaten har et solid kontaktnett i næringslivet, særlig i den maritime klyngen, og evner å bygge solide partnerskap med ulike aktører. Vi forventer at du har god samfunnsinnsikt og gjerne også politisk nettverk da Maritime Bergen arbeider for gode rammebetingelser for å skape nye havbaserte arbeidsplasser.

 

Spørsmål vedrørende stillingen henvendes til Visindi ved Hege Solbakken på tlf. 911 04 141 eller Hege Rødland på tlf. 916 17 560. Søknad registreres via «stillinger» på visindi.no snares og senest innen 6. november 2018. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår kunde i innledende fase.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler