Maritime Bergen – The Industrial Shipping Capital

Maritime Bergen – The Industrial Shipping Capital

Maritime Bergen – The Industrial Shipping Capital 522 731 Maritime Bergen

I snart tusen år har havet vært selve grunnlaget for utviklingen av næring, kultur og samfunn her vest i landet. Maritime Bergen har gitt ut et helt nytt magasin som presenterer den maritime hovedstaden og mange av våre viktige medlemmer i den maritime klyngen. 

Havet har bydd på enorme rikdommer, men også ulykker og nedgangstider. Havet er skiftende og lunefullt som klimaet i vest, og har i tillegg gjort oss sårbare for alt det onde som er i verden. Enten det være seg svartedauden, sjørøvere, sviktende verdensøkonomi eller nye trender og tankegods på godt og vondt.

I Maritime Bergens nye magasin; The Industrial Shipping Capital kan du blant annet lese om Næringsminister Torbjørn Røe Isaksens tanker om Bergens viktige bidrag til Norge som ledende sjøfartsnasjon, og Regjeringens ambisjoner for havet vårt.

Om du, mot formodning, ikke er medlem i Maritime Bergen, kan du også lese deg opp på medlemsfordelene våre.

Maritime Bergen - The Industrial Shipping Capital

Maritime Bergen – The Industrial Shipping Capital

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler