«Misje Verde» døpt i strålende solskinn

«Misje Verde» døpt i strålende solskinn

«Misje Verde» døpt i strålende solskinn 2000 819 Maritime Bergen

– Velkommen til Bergen! Det er slikt vær vi alltid har her, sa en fornøyd Roald Misje til de fremmøtte på Bryggen, mens han strålte om kapp med solen. 

Onsdag ettermiddag kunne Misje Rederi døpe sitt nye ECObulk-skip skip, «Misje Verde» i strålende solskinn ved Bryggen i Bergen. «Misje Verde» er det andre i rekken av nye ECObulk-skip som bergensrederiet har fått levert det siste året. Gudmor, Akina Printseva fikk æren av å å knuse champagneflasken i skutesiden og ønske skipet hell og lykke på de syv hav.

Seks nye skip på vei
Det nye skipet er en del av en større flåtefornying for rederiet. Totalt har Misje avtaler om å få levert 6 slike skip, med opsjon på fire til.

– Det nye skipet er tilnærmet identisk med søsterskipet, «Misje Vita» som vi fikk levert før jul i fjor, men vi har gjort noen små modifikasjoner på «Misje Verde», sier CEO Roald Misje.

Batteripakke fra Corvus
Skipet er utrustet med en 1 MWh-batteripakke fra Corvus Energy. Dette gjør at skipet kan seiles utslippsfritt inn og ut av havner.

– Vi har laget litt ekstra plass i batterirommet, så vi har muligheten til å doble batterikapasiteten til 2MWh, sier Roald Misje.

Etter dåpen setter skipet kursen mot Irland der den skal inn på sin aller første kontrakt.

– Etter det skal skipet inn og operere på spotmarkedet, avslutter Roald Misje.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler