NCE Subsea med ny GCE status

NCE Subsea med ny GCE status

NCE Subsea med ny GCE status Maritime Bergen

Nina Broch Mathisen, Director at Innovation Norway, Owe Hagesæther, CEO NCE Subsea, Tanja Hoel, General Manager The Seafood Innovation Cluster and Rita Brokstad, Manager, energy & networks at Innovation Norway

Fredag 12. juni ble det annonsert at NCE Subsea endelig har fått søknaden om GCE status innvilget.

Fredag andre uken i juni ble det annonsert at NCE Subsea endelig har fått søknaden om GCE status innvilget. Dette vil si at NCE Subsea nå er på globalt ekspertise nivå i forhold til sin klynge.

Viktig anerkjennelse
For GCE Subsea er det en viktig anerkjennelse av arbeidet og resultatene de til nå har jobbet med.

Owe Hagesæther, CEO i GCE Subsea forteller i en pressemelding en slik status er viktig for utviklingen av den nåværende klyngen.

Styrke klyngens konkurransefortrinn
-Hovedsatsingen fremover vil være å intensivere samarbeid for å styrke klyngens konkurransefortrinn på et globalt marked, i tillegg til å en bærekraftig økning og omsetning, forteller Hagesæther videre.

Ambisjonen til NCE Subsea har alltid vært å skape et GCE Subsea som samler en organisasjon for den norske subsea industrien.
og ny status for det marine
I tillegg ble Seafood Innovation Cluster i Bergen tildelt NCE status. Norwegian Centre of Expertise (NCE). Tanja Hoel daglig leder i denne marine klyngen var uten tvil stolt og lettet over anerkjennelsen.

Med dette er det uten tvil en ekstra tyngde i den bergenske havrommet og Regjeringens satsing på blå vekst.

Innovasjon Norge sitt klyngeprogram
I 2014 etablerte Innovasjon Norge i samarbeid med SIVA og Forskningsrådet et Norsk klynge utviklingsprogram. De nåværende programmene skilles mellom tre nivåer mellom Arena, Norwegian Centres of Expertise (NCE) og Global Centres of Expertise (GCE).

Skrevet av Henriette Munthe-Kaas

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler