NHH Shippingkonferansen – LeaderShip 2019

NHH Shippingkonferansen – LeaderShip 2019

NHH Shippingkonferansen – LeaderShip 2019 626 450 Maritime Bergen

24. april braker det løs med årets utgave av  NHH Shippingkonferansen – LeaderShip 2019. Påmeldingen er åpen og vi lover et godt program med blikket rettet mot det som skjer globalt rundt handel, handelspolitikk og Norge sin posisjon oppi det hele.

Norsk maritim næring er en global aktør underlagt internasjonale spilleregler, og reglene er nå i endring på flere områder. Global handelspolitikk mellom tungvektere som USA og Kina er i spill, og hva betyr Brexit for norske interesser? Mer gods skal transporteres til havs, men utslippene fra verdens 70.000 skip skal halveres mot 2050 – hvordan får vi dette til? Med internasjonal konkurranse og endrede spilleregler for shipping spør vi hvordan Bergen som Norges industrielle shippinghovedstad kan ta nye posisjoner i møte med endrede forretningsmodeller, utfordrere og ny teknologi. I Norge har maritim næring alltid båret ledertrøyen som en verdensledende havnasjon – og 24. april viser vi lederskap igjen i møte med et hav av muligheter.

Ta et tilbakeblikk på fjorårets konferanse her

Tid: 24. april, kl. 08:30 – 17:00
Sted: Terminus Hall, Grand Hotel Terminus. Adresse; Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen
Pris: 1990,- pluss mva. pr. person. Earlybird-priser til de 50 første som melder seg på før 1.mars: 1490,- pluss mva.pr.person.

For påmelding og mer informasjon om programmet se; leadership2019.no

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler