Norwegian Electric Systems nærmer seg milliard i salg

Norwegian Electric Systems nærmer seg milliard i salg

Norwegian Electric Systems nærmer seg milliard i salg Maritime Bergen

[ingress]- Vi er Norges eneste heleide og høyteknologiske elektrobedrift som har klart å forbedre de eldre systemene til dagens internasjonale nivå.[/ingress]

Det sier Jan Berg, CEO og president i Norwegian Electric Systems (NES), Maritimt Forums nye medlemsbedrift som nærmer seg én milliard kroner i salg på to og et halvt år i drift. Bergensbedriften har siden starten av september 2009 klart å utvikle diesel- og hybridelektrosystemer og produkter som er helt i verdenstoppen innen det globale skipsmarkedet.

– Jeg er mektig stolt over at en elektrobedrift som NES kan hevde seg så godt internasjonalt. Vi har mange fantastiske maritime produsenter i Norge som vi alle er stolte av, som for eksempel Frank Mohn og Kongsberg, men ingen «helelektriske» bedrifter, og dette gir oss alle en god følelse, sier en stolt Berg. Han regner med at de ved årets slutt har oppnådd milliardmilepælen i salg.

Selv om mange mener at Kina og India er fremtidens store skipsnasjoner, lover høyteknologibedriften å forbli både i den tekniske og kommersielle toppen når det gjelder avanserte, integrerte elektrosystemer. Etter å ha tatt en global markedsandel på 14,7 prosent innen sitt segment siden oppstarten, er det neppe grunn til å tvile på NES sine lovnader.

Tekst: Hans-Petter Bjørkli

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler