Norwegian Electric Systems, vår nye hovedsamarbeidspartner!

Norwegian Electric Systems, vår nye hovedsamarbeidspartner!

Norwegian Electric Systems, vår nye hovedsamarbeidspartner! 2560 2560 Maritime Bergen

Maritime Bergen er stolte over å kunne presentere en ny hovedsamarbeidspartner, Norwegian Electric Systems!

Norwegian Electric Systems (NES) er et innovativt, high-tech elektrisk selskap som har fokus på diesel elektriske og hybrid elektriske systemer for det globale marinemarkedet. Den kombinerte erfaringen de ansatte i Norwegian Electric Systems har, utgjør over 35 år med erfaring, som inkluderer utviklingen av 4000 forskjellige små og store elektriske systemer. NES er basert i Norge, men har likevel en tilstedeværelse globalt, da de finnes i Rio de Janeiro i Brazil, Vigo i Spania, Shanghai i Kina og i Singapore.

Norwegian Electric Systems AS er i maritim næring, og ønsker å støtte/bidra til å styrke det maritime miljøet i Bergen. NES er en ledende leverandør av produkter og systemer til grønn teknologi innenfor maritim elektro og elektronikk. Maritime Bergen er derfor en naturlig og god arena for å formidle og dele ny teknologi til andre aktører, sier CEO Tor Leif Mongstad

Les mer om vår nye samarbeidspartner på deres nettside https://www.norwegianelectric.com/

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler