Sør-Afrika byr på muligheter for maritim industri!

Sør-Afrika byr på muligheter for maritim industri!

Sør-Afrika byr på muligheter for maritim industri! 648 281 Maritime Bergen

Innovation Norway og Norwegian Maritime Exporters inviterer deg til et møte om maritim industris muligheter i Sør Afrika – et marked i strategisk posisjon.

Det er få land som investerer i Afrika i like stor grad som Kina. En kan da spørre hvorfor Afrika, og mer presist hvorfor Sør-Afrika? Sør-Afrika er et av de største og mest mangfoldige frie markedsøkonomiene på det afrikanske kontinentet. Det er hjem til over 75% av de ledende afrikanske selskapene og er ledende globalt i bank og finansmarked/tjenestesystemer. De er med det en stor ressurs, og en stor mulighet for Green- og Smart Ports, og Green Shipping.

Innenfor Green og Smart Ports er mulighetene blant annet systemer som utfører kompleks data og informasjonsbehandling, disponering av innovative teknologiløsninger som forbedrer operasjonelle effektiviteter. Og cyber sikkerhetstiltak, maritime tilkoblingsmuligheter, real time port miljøovervåkning og integrasjon med Port Cities.

Innad Green Shipping er det snakk om alternative bunkerbrensler som LNG og hydrogen, samt hybridsystemer – inkludert elektriske motorer. Håndteringsanlegg og -systemer. Programmer for miljømessig bærekraftig shipping operasjoner langs sørafrikanske farvann og i havner. Og til slutt emisjonsteknologi og utslippskontroll.

Etter møtet vil en ha mulighet til å snakke og stille spørsmål til Heidi M. Dahl og Andre F. Kruger fra Innovation Norway.

Meld deg på til dette spennende møtet ved å følge denne lenken: Trykk her!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler