Ny daglig leder i Maritime Bergen på plass!

Ny daglig leder i Maritime Bergen på plass!

Ny daglig leder i Maritime Bergen på plass! 1067 1600 Maritime Bergen

Siv Remøy-Vangen tiltrer 1.mars som ny daglig leder i Maritime Bergen. Siv har solid erfaring fra det maritime og vi ønsker henne velkommen ombord.

– Det er med stor glede at vi nå kan meddele å ha ansatt ny daglig leder i Maritime Bergen. Med erfaring fra styret i både WISTA og YoungShip får vi inn en leder med solid evne til nettverksbygging, sier en begeistret styreleder Arnstein Øvsthus.

Remøy-Vangen kommer fra TTS Offshore Solutions og stillingen som Vice President for Project Management. Hun har hatt tidligere stillinger som Prosjektleder hos TTS Offshore Solutions, og skipsmegler hos R. S. Platou Shipbrokers og Odfjell Tankers.

– I 2018 alene har Maritime Bergen hatt en medlemsvekst på over 30 prosent, og hatt 100 arrangementer med over 12.000 deltakere. Nå har vi fått på plass en som kjenner næringen og står klar til å ta det gode arbeidet i stiftelsen videre, forteller Øvsthus.

– Hvilke forventninger har du til den nye jobben?

– Den maritime næringen sysselsetter over 90.000 personer og bidrar med verdiskapning og velferd for 140 milliarder i året. Det er klart jeg ser frem til å lede den virksomheten som utgjør spydspissen innen myndighetskontakt, omdømmebygging og rekruttering for en næring som er så viktig for Vestlandet og Norge, sier Remøy-Vangen.

Siv Remøy-Vangen er født i 1978 og kommer fra Fosnavåg. Hun har en Executive MBA spesialisering innenfor Maritim Offshore, samt en Bachelor grad fra BI i International Marketing, Management and Strategy med utveksling fra Nanyang Technological University i Singapore og Universiti sans Malaysia.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler