Ny hovedsamarbeidspartner!

Ny hovedsamarbeidspartner!

Ny hovedsamarbeidspartner! 240 170 Maritime Bergen

I 2018 knytter Maritime Bergen til seg et utvalg hovedsamarbeidspartnere av store virksomheter fra ulike bransjer, som har betydning for lokalt næringsliv.  Dette gjør organisasjonen for å få en tett relasjon til bransjer og bedrifter, samt ha gode sparringpartnere som sikrer kvaliteten i det arbeidet som gjøres.

Vi er glade over å kunne presentere Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange (SANDS) som en av våre hovedsamarbeidspartnere for 2018.

SANDS er et av Norges største og mest velrenommerte forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Dette er et firma i sterk vekst og svært mange av deres advokater har tung næringslivserfaring og internasjonal kompetanse.

– Det er liten tvil om at den maritime næringen i vid forstand er viktig både for Bergen og Norge.  Vi er derfor glade og stolte over å ha blitt juridisk hovedsamarbeidspartner for Maritime Bergen for 2018! Vårt advokatfirma er et fullservice forretningsadvokatfirma, men med en særskilt satsing innenfor shipping, offshore og havbruk. Vi gleder oss til å få anledning til å vise denne kompetansen for medlemmene i Maritime Bergen, blant annet gjennom seminarer i året som kommer sier advokat Ellen Gooderham i SANDS.

Les mer om vår ny samarbeidspartner på deres nettside www.sands.no 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler