Ny studentpraktikant får utforske den maritime karriereveien

Ny studentpraktikant får utforske den maritime karriereveien

Ny studentpraktikant får utforske den maritime karriereveien 2560 1048 Maritime Bergen

Maritime Bergen har siden 2008 tatt imot studentpraktikanter fra Universitetet i Bergen, og denne våren er intet unntak. Vårens nye tilskudd på kontoret er Maren Kristine Grønnerød, som er 3. års student i sammenliknende politikk.

Et praksisopphold i Maritime Bergen gir studentene mulighet til å anvende kunnskapen de har tilegnet seg gjennom studiet, og samtidig utforske de ulike karrieremulighetene som den maritime næringen har å by på.

Som Norges nest største næring sørger den maritime næringen for sysselsetting og verdiskaping. Den maritime næringen på Vestlandet har lange tradisjoner, og med et stadig mer krevende verdensbilde følger også utfordringer som den maritime næringen er nødt til å møte med innovative løsninger og omstilling. Samtidig er det også essensielt at bransjens egne vilkår og rammebetingelser sikres og er konkurransedyktige for at regionen Vestland og Norge som nasjon skal beholde sin globale maritime posisjon. Dette er noe Maren ønsker mer innsikt i, og vil være med på å påvirke gjennom sin praksis i Maritime Bergen.

– Maritime Bergen står for en rekke essensielle initiativer for den maritime næringen som jeg finner interessante, forteller Maren. Dessuten har shippingnæringen betydning for det norske totalforsvaret – både viktigheten av samarbeidet med norsk forsvar og problemstillingene tilknyttet dette engasjerer meg.

– Jeg ser frem til en spennende og innholdsrik vår i Maritime Bergen og utfordringene som venter, sier Maren.

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler