Påmeldingen er nå åpen for alle

Påmeldingen er nå åpen for alle

Påmeldingen er nå åpen for alle 940 529 Maritime Bergen

Nå kan alle medlemsbedrifter i Maritime Bergen og Maritimt Forum melde seg på The Bergen Shipping Voyage 2024 med Statsraad Lehmkuhl i april. Les mer om programmet og meld på deltagere fra din bedrift her. 

Nå har har alle medlemsbedrifter i Maritime Bergen og Maritimt Forum muligheten til å sikre seg plasser til et av årets store høydepunkt: The Bergen Shipping Voyage 2024.

I april samler vi deltagere fra hele den maritime næringen om bord på det historiske seilskipet Statsraad Lehmkuhl. Her kombinerer vi faglig påfyll med en spektakulær opplevelse til sjøs.

Mens deltagerne seiler det 110-år gamle seilskipet sammen fra Bergen til Shetland og tilbake, vil de delta i et unikt lederutviklingskurs, skreddersydd  for Statsraad Lehmkuhl av professor og tidligere marineoffiser Olav Kjellevold Olsen.

Gjennom å delta på seilasen vil deltakerne forbedre sine lederegenskaper, utvide sitt profesjonelle nettverk og skape nye vennskap.

Det er et begrenset antall plasser om bord, og 2/3 er allerede fylt opp. Her må du være kjapp dersom man vil sikre seg plasser til din bedrift.

Du kan lese mer om seilasen og melde deg på her. 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler