Bli med oss på One Ocean Week

Bli med oss på One Ocean Week

Bli med oss på One Ocean Week 2560 1707 Maritime Bergen

Foto: Ann-Kristin Loodtz, Bergen kommune

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å vise frem din bedrift – for byen og for fremtiden.

Det ble folkefest da Statsraad Lehmkuhl kom hjem etter jordomseilingen One Ocean Expedition, og markerte starten på One Ocean Week i Bergen.

Vågen var fullpakket med bergensere da Kong Harald tok imot vårt maritime smykke. Resten av uken var pakket med arrangementer, som flaggfrokost, regjeringens havkonferanse i Håkonshallen og One Ocean Conference i Grieghallen – for å nevne et lite utvalg.

Neste år blir det også One Ocean Week i Bergen. Fra 13. til 18. april inviterer kommunen og fylket til maritim folkefest. Lørdag 13. april kommer Statsraaden hjem fra The Bergen Shipping Voyage 2024 (lyst å være med? Meld deg på her!).

Lørdag og søndag (13. til 14. april) arrangeres maritim lørdag og familiedag i sentrum av Bergen. Det er en perfekt anledning for alle våre medlemmer å vise seg frem. Her kan det blir mulig å vise frem hva dere holder på med. Det blir mulig å legge seg til med båter – og det blir mulig å ha utstilling på land.

Bergen er nasjonens største skipsfartsby – men kunnskapen om hva de maritime bedriftene i vår region holder på med er ikke all verden, dessverre. Det er lenge siden skolene ga barna fri når nye skip ble sjøsatt. Nå får vi imidlertid muligheten til å vise oss frem, både til bergensere og til de unge.

Dette er en fantastisk mulighet til å synliggjøre en av byens viktigste næringer – en mulighet det vil være svært dumt å ikke gripe.

Vi vil derfor inviterer deg og din bedrift til et informasjonsmøte onsdag 10. januar kl. 08:30 -10:00 om hvordan vi ser for oss en Maritim lørdag og en familiedag, med utstillinger og arrangementer – og hvordan vi sammen kan gjøre dette til en solid markering av regionens viktigste næringer.

Meld tilbake til kjersti@maritimebergen.no  om du har anledning til å komme eller ei.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler