Nytt industriområde

Nytt industriområde

Nytt industriområde Maritime Bergen

Sogn og Fjordane Skogselskap, Julnes Eiendom og FMV Eigedom AS har inngått avtale om å starte utvikling, salg eller leie på et område på ca 100 dekar på Botnastranda Øst. 

Området har et utbygningspotensiale ferdig utbygd på over 100 dekar beståande av landareal og fylling i sjø. Området vil bli opparbeidet fortløpende i takt med etterspørsel, fortrinnsvis med 25 dekar i hver utbygging, tilpasset etterspørsel og behov hos leigetaker.

Industriområde

Det opparbeidede området vil få et grovplanert areal og kan inngjerdes etter leietakers ønsker og behov. Utbygger kan utvikle nye bygg for leietakarere tilpasset leiers behov.

Arealene ligger i  tilknytning til et etablert industriområde i Florø i forlenging østover fra Fjord Base, SAR, Vartdal Gjenvinning, Staro Tech, Verktøy og Maskin, Julnes Eiendom, Florø Mekaniske Verksted mm. Florø Kommune / Flora Havn er i dag i gang med bygging av ny kommunal kai i tilknytning til industriarealet på Botnastranda Øst med ferdigstilling høsten 2014

Har du spørsmål ta kontakt med:

Julnes Eiendom AS                                FMV Eigedom AS
Knut Julnes                                               Martin Ramsdal
Tlf.: 90 66 99 78                                      Tlf.: 95 21 70 73

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler