Nytt nett for maritime nyheter

Nytt nett for maritime nyheter

Nytt nett for maritime nyheter Maritime Bergen
Redaktør Susanne Rislå Andersen - Foto: Anna Julia Granberg

Redaktør Susanne Rislå Andersen – Foto: Anna Julia Granberg

Et nytt nettsted for maritime nyheter er lansert.

– Målet er at maritime.no skal bli det naturlige valget som startside for alle som jobber i den maritime næringen, forteller redaktør Susanne Rislå Andersen.

Med flere års erfaring som daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen er hun ikke i tvil om at det er behov for et nettsted som både har nyttestoff og nyheter som kun fokuserer på den maritime bransjen.

– Vi skal både gå i dybden, være aktuell og ikke minst gjøre nyttig informasjon som daglig oppdatert spotliste, dollarkurs, ledige stillinger osv. lett tilgjengelig, forteller Andersen.

Det nye nettstedet som ble lansert den 7. oktober, er den nye storsatsningen til Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. De har tidligere etablert nyhetsstedet sysla.no og kjøpt opp offshore.no. Bergens Tidene har også kjøpt 51 prosent av aksjene i ilaks.no, men nå er det altså den maritime bransjen som står for tur. maritime.no

– Vi skal være et nasjonalt nettsted, men naturlig nok vil mange av sakene komme fra kysten mellom Stavanger og Ålesund da hovedtyngden av bransjen holder til her, sier Susanne Rislå Andersen som oppfordrer næringen til å tipse det nye bransjenettstedet for å nå ut med nyheter og de gode historiene.

 

 

 

Tekst: Hilde Sander Meling

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler