Odfjell med milliardbestilling

Odfjell med milliardbestilling

Odfjell med milliardbestilling Maritime Bergen

[ingress]Rederiet Odfjell ser positivt på fremtiden med bestilling av 4 nye skip.[/ingress]

Odfjell har signert en avtale med det sør-koreanske skipsverftet Hyundai Mipo Dockyard om bygging av fire kjemikalie tankere på 46,000 DWT med 22 overflatebehandlete tanker. I tillegg til bestillingen av de fire nybyggene, har Odfjell også med en opsjon for ytterligere fire skip. Slik styrker rederiet sin verdensledende posisjon innen kjemikalietransport.

I følge adm.dir Jan Hammer er kjøpet et tegn på at Odfjell tror på bransjen også i fremtiden. Bestillingen er kommer i tillegg til innkjøpet av rederiets to nye gasskip som ble annonsert under NIS sitt 25-årsjubileum [se link].

De nye skipene vil ha et miljøvennlig design som gir lavere forbruk av drivstoff, og skal erstatte en rekke eldre skip som selskapet har resirkulert i løpet av de siste årene. Skipene som skal leveres mellom januar og juli 2014, har en kontraktsprisen er nær 160 millioner dollar.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler