Offisiell åpning av Uptime

Offisiell åpning av Uptime

Offisiell åpning av Uptime 150 150 Maritime Bergen

[ingress]Som et viktig element for å møte kompetanseutfordringen i maritim næring satser bransjen sammen med forsknings- og utdanningsmiljøene.  Statssekretær Per Rune Henriksen i Olje- og energidepartementet står for den offisielle åpningen av UPTIME Centre of Competence 22. august. [/ingress]

Maritimt Forums medlemmer er hjertelig velkommen til UPTIME Centre of Comtence sitt åpningsarrangement onsdag 22. august kl. 14.00-16.30 på Christian Michelsen Research.

UPTIME Centre of Competence er etablert som en selvstendig organisasjon med sterk kobling til maritim og offshore industri som «et senter for industrien, av industrien». UPTIME Centre og Competence tar initiativ til og gjennomfører utviklingsprosjekter som utnytter industriens kompetanse og prioritering. Vi jobber tett sammen med FoU-miljøet hos CMR og har også nære koblinger til akademia hos Høgskolen i Bergen og Universitetet i Bergen. Åpningsarrangementet markerer etableringen av senteret i Bergensregionen og den gode oppstarten. Vi håper også å kunne bidra til nyttig nettverksbygging på veien til resultat-realisering.

ARRANGEMENTET ER GRATIS, MEN KREVER PÅMELDING:

Meld deg på åpningsarrangementet her.

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler