Offshore Wind Roadshow

Offshore Wind Roadshow

Offshore Wind Roadshow 721 420 Maritime Bergen

I samarbeid med Maritime Bergen, GCE Subsea og NCE Maritime CleanTech lanserte Norwegian Energy partners sin Offshore Wind markedsrapport mandag, 10 september i DNV GL sine lokaler.

Vindkraftindustrien er en næring i konstant vekst og fremstilles som et interessant satsningsområde for norske aktører, med tanke på både de økonomiske og bærekraftige fordelene. Under årets roadshow var nettopp vindkraft og bærekraft hovedtematikken da Norwegian Energy Partners lanserte sin Offshore Wind Market Report. Selv om Norwegian Energy partners ikke er klar for å gå bort fra olje og gass presenterte de vindkraft som et bærekraftig alternativ, med et redusert kostnadsbilde.

Representanter fra DNV GL, Kongstein AS og SINTEF var til stede for å presentere sine prosjekter innenfor vindkraft i offshorenæringen, noe som skapte et variert og helhetlig inntrykk av vindkraft som et nytt satsningsområde.

 

Bildet er hentet fra Equinor, Onsdag 12 september 2018, Link: https://www.greentechmedia.com/articles/read/worlds-first-floating-offshore-wind-farm-65-capacity-factor#gs.ApcbDqk

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler