Regjeringa arrangerar Havkonferansen 2016 i Bergen

Regjeringa arrangerar Havkonferansen 2016 i Bergen

Regjeringa arrangerar Havkonferansen 2016 i Bergen Maritime Bergen

Havkonferansen skal vere ein møtestad der aktørar frå akademia, næringslivet, organisasjonar og styresmakta skal utforske mulighetene for auka verdiskaping frå havet i framtida.

I 2015 la regjeringa fram den maritime strategien «Maritime muligheter – blå vekst for grønn fremtid». I strategien forplikter regjeringa seg til å arrangere ein felles havkonferanse.

– Havområdene våre er seks ganger større enn landarealet. Her ligger det muligheter som vi ennå ikke har utnyttet. Regjering vil bidra til å utvikle en sterk norsk havklynge, fortel næringsminister Monica Mæland (H).

Departementene har hatt ein tett dialog med de blå næringene – deriblant GCE Subsea, NCE Maritime Clean Tech, GCE Node, GCE Blue Maritime, The Seafood Innovation Cluster og Maritimt Forum Bergensregionen – i forberedelsene til konferansen.

– Norge har lange tradisjoner for å høste fra havet. Og vi skal skape vekst og verdier fra fiskeri- og havbruksnæringen i uendelig fremtid. I årene som kommer vil utviklingen av nye havbaserte næringer også kunne bidra til verdiskapingen – men da må vi satse på dette arbeidet, fortel fiskeriminister Per Sandberg (FrP). Les heile pressemeldinga på regjeringa.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler