Shipping konferansen 2018 – LeaderShip

Shipping konferansen 2018 – LeaderShip

Shipping konferansen 2018 – LeaderShip 961 562 Maritime Bergen

Jobber du i et rederi, er en maritim leverandør eller på en annen måte knyttet den maritime næringen, er LeaderShip en konferanse du ikke vil gå glipp av! NHH inviterer, i samarbeid med Maritime Bergen og Bergens Rederiforening, til årets Shipping konferanse LeaderShip den 4. april på Grand Hotel Terminus.

Et grønt skifte er på vei i lynets hastighet, samt en mer digitalisert verden gir nye utfordringer og muligheter for Norges nest største næring. NHH Shipping konferanse har med det lang tradisjon som en viktig møteplass for shipping relatert virksomhet, og ønsker også i år å vise at vi er en verdensledende havnasjon.

Vi vil ha flere innledere på konferanse; blant annet vår nye næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Også administrerende direktør i Norges Rederiforbund Harald Solberg, Camilla Grieg, Group CEO i Grieg StarAri Marjamaa, Chief Transformtion Officer (CTO) fra Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA og Martin Stopford, President i Clarkson Research. Vi har også invitert  Lasse Kristoffersen, CEO i Klavenes.

Se teaser for konferansen her

For påmelding og mer informasjon om programmet se; leadership2018.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler