Solgte Atlantic Offshore sikrer videre drift

Solgte Atlantic Offshore sikrer videre drift

Solgte Atlantic Offshore sikrer videre drift Maritime Bergen

Når salget til Aegopodium er gjennomført vil både Atlantic Offshore og de norske datterselskapene slå seg konkurs. Dette for å sikre fortsatte og uavbrutte tjenester til mer enn ti offshore-felt i Norge og Storbritannia, samt jobbene til mer enn 400 ansatte.

Etter flere tøffe år er nå Atlantic Offshore solgt til Aegopoduim. Vederlaget i transaksjonen er satt til 16,9 millioner kroner. Det nyetablerte selskapet har en egenkapital på 70 millioner, 50 av disse kommer fra eieren H. Øgreid & Sønner AS, mens de resterende kommer fra sikrede kreditorer.

– De siste månedene har vært ekstremt krevende. For å sikre kontrakter på 2 milliarder, arbeidsplassene til de ansatte og mest mulig av selskapet er hoveddelen av rederiet solgt. Det er etablert et nytt selskap hvor banken sitter på pant, sier Roy Wareberg, administrerende direktør i Atlantic Offshore som vil fortsette i en tilsvarende rolle i det nye selskapet til Sysla.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler