• 27. November 2018

Takk for et fantastisk opphold

Takk for et fantastisk opphold

Takk for et fantastisk opphold 768 1024 Maritime Bergen

“Mitt praktikantopphold hos Maritime Bergen er over, og jeg kan se tilbake på en fantastisk og lærerik høst. Dette takket være den flotte administrasjonen som holder til midt i smørøyet av Bergen sentrum.” 

Praksisoppholdet har gitt meg et nytt syn på hva slags arbeidshverdag jeg ønsker meg for fremtiden. En hverdag fylt med utfordringer, målrettet arbeid, humor og kreativitet – akkurat slik de har det her på Maritime Bergen.

Med min utradisjonelle bakgrunn fra energiingeniørstudier, og som første praktikant hos Maritime Bergen med denne typen bakgrunn, har de virkelig gjort sitt for at jeg skal få utfordre meg på de riktige områdene. Samtidig har de gitt meg spillerom for å være kreativ, frihet og ikke minst tillit til å utforme min egen arbeidshverdag. 

Jeg vil gi en stor takk til Line Andersen, prosjektleder- og administrasjonsansvarlig, som har vært min veileder og mentor under oppholdet. Hun har lært meg mye om Maritime Bergen som organisasjon, om hvor stor den maritime næringen er og den viktige jobben de gjør. Hun har også gitt meg fantastisk god veiledning og svar på alle de spørsmål som har dukket opp hos meg. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har utviklet meg mye som person gjennom disse 4 månedene, mye takket være Line og pågangsmotet hun har gitt meg. 

Jeg vil også rette en takk til daglig leder Harald Victor Hove, prosjektleder Kjersti Soldal Meredith, prosjektleder og næringspolitisk rådgiver Petter Haraldsen Haugland, for at dere har tatt så godt vare på meg. Og ikke minst en takk til min kjære medpraktikant Kjersti Vatnekvam Kalberg som jeg har delt kontor med gjennom hele oppholdet. 

Jeg håper at det blir aktuelt for flere fremtidige ingeniørstudenter hos HVL å få være praktikant i denne fantastiske nettverksorganisasjonen. Dersom du ønsker å lære mer om nettverk, redaksjonelt arbeid og det å få være en del av noe større som utgjør en forskjell, så oppfordrer jeg deg til å søke. Dette kan gi deg muligheten til å oppleve en litt annerledes arbeidshverdag, hvor du får innsyn i hvor tett politikk, økonomi og teknologi henger sammen. 

Takk for at dere hadde troen og ga meg denne sjansen! 

– Kristine Hjørungdal

 

 

Del innhold