TTS forventer bedre årsresultat etter endret pensjon

TTS forventer bedre årsresultat etter endret pensjon

TTS forventer bedre årsresultat etter endret pensjon Maritime Bergen

TTS Group ASA forventer et bedre resultat enn antatt for 2014 etter omlegging av pensjonsordningen fra ytelsespensjon til innskuddspensjon.

Foto: TTS Group

Foto: TTS Group

Når TTS Group legger frem resultatene fra fjerde kvartal av 2014 den 12. februar, forventer konsernet med rundt 1100 ansatte å kunne legge frem bedre resultater enn markedsforventningene indikerer. Det skriver TTS Group i en børsmelding.

Gir forutsigbarhet

Den nye pensjonsordningen ble effektiv fra 30. desember 2014 og har satser på 7 prosent/25,1 prosent, inkludert 2 prosent ansattbidrag. De årlige pensjonspremiene for TTS Group vil ikke endres nevneverdig, men endringene fører til mye større forutsigbarhet i pensjonskostnadene.

Positivt resultat

Resultatet av forandringene er en positiv EBITDA-effekt på 101 millioner kroner. Om man trekker fra kostnadene, forventes TTS Group å sitte igjen med en positiv egenkapitaleffekt på 53 millioner kroner.

 

Konsernets børsmelding kan leses her.

Skrevet av: Ulrik T. Sydnes

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler