TTS inngår kontrakt til 120 MNOK

TTS inngår kontrakt til 120 MNOK

TTS inngår kontrakt til 120 MNOK Maritime Bergen

Medlem i Maritimt  Forum, TTS Offshore Handling Equipment AS, starter samarbeid med Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., Ltd. i Korea. Kontrakten som er inngått har en verdi på 120 MNOK, og omtales av konsernsjefen som et stort gjennombrudd.

Kontrakten omhandler levering av fire store offshorekraner, tilleggsutstyr for riserhåndtering og rørhåndtering for et boreskip for Vantage Drilling Company i USA. Den omfatter også  tre opsjoner på identisk utstyrsleveranse.

– Vi opplever dette som et gjennombrudd for vår riggsatsing, sier konsernsjefen Johannes D. Neteland i TTS Group.

TTS solgte i fjor sin borestyrsvirksomhet, og valgte i stede å fokusere på forretningsområdet Offshore & Heavy Lift. Offshore-avdelingen fikk sin første kontrakt i fjor, og har siden forsøkt å få flere oppdrag. Nå har de altså lyktes.

 

Foto: Scanpix

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler