Studentpraktikant for høsten 2013

Studentpraktikant for høsten 2013

Studentpraktikant for høsten 2013 150 150 Maritime Bergen

Mandag 26. august startet en ny studentpraktikant fra Universitet i Bergen sitt arbeidsopphold hos Maritimt Forum Bergen

Maritimt Forum har gjennom flere år samarbeidet med Universitetet i Bergen, og slik gitt studenter relevant erfaring og kompetanse. Dette semesteret er det Ida Soltvedt som går en spennende praksisperiode i møte.

Ida er 23 år gammel, født og oppvokst i Sandnes. Etter nylig fullført bachelorgrad i sammenliknende politikk, ser hun frem til en aktiv hverdag hos Maritimt Forum.

– Hos Maritimt Forum får man innblikk i en av Norges største bransjer. Arbeidsoppgavene vil variere, og man blir stadig utfordret. Kompetansen og erfaringen fra et slik opphold, står i sterk kontrast til hva man tilegner seg på lesesalen. Nettopp derfor tror jeg min tid hos Maritimt Forum vil gi meg flere muligheter i fremtiden.

Etter intervju ble Ida valgt som praktikant hos Maritimt Forum for høsten 2013. I løpet av denne perioden vil hun bidra med daglig drift, samt utarbeide en rapport for organisasjonen. Nøyaktig hva rapporten skal handle om er ikke bestemt, men spennende blir det uansett!

 

 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler