Utlysning av midler for maritim sektor

Utlysning av midler for maritim sektor

Utlysning av midler for maritim sektor 150 150 Maritime Bergen

Ser dere på optimalisering av drift av skip og utstyr? Tenker dere på utvikling innen miljøteknologi? Nå lyses det ut midler fra Regionalt forskningsfond Vestlandet (RFFVEST). Maritimt Forum oppfordrer medlemmer til å søke.

RFFVEST har søkelys på energieffektivisering, miljøteknologi og fornybarenergi. Dette for å opprettholde fokus på optimalisering av energiforbruk både for maritim sektor og landbasert aktivitet.

RFFVEST ønsker også opprettholde fokus på problemstillinger innenfor offshore vindkraft. Forskningsprosjekter som bidrar til utvikling av kommersielle produkt og tjenester innenfor følgende områder prioriteres derfor: spesialfartøy for offshore vind og løsninger/utstyr knyttet til effektivisering av marine operasjoner relatert til installasjon og drift.

Les mer her: www.regionaleforskningsfond.no/vestlandet

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler