Norwegian Electric Systems vinner kontrakter

Norwegian Electric Systems vinner kontrakter

Norwegian Electric Systems vinner kontrakter Maritime Bergen

Norwegian Electric Systems (NES) vinner kontrakter til tross for tøff markedssituasjon og stor konkurranse. Total ordreverdi på signerte kontrakter de siste månedene er på NOK 166 mill.

De nye kontraktene er fordelt på flere forskjellige løsninger og design. Alle er på nybygg med hybrid elektrisk/ diesel elektrisk/ diesel mekaniske systemer, unntatt for GC Rieber, som er en ombygging.

Nylig vant NES kontrakt med oppdrag om å levere et toppmoderne dieselelektrisk fremdriftssystem til Gulf Marine Service’s (GMS) siste E-klasse fartøy. NES vil gi teknisk støtte samt være ansvarlig for all teknisk engineering, systemintegrasjon og prosjektledelse for fartøyet. NES vil også ha ansvar for leveranse og integrasjon av fartøyets automasjonssystem (IAS).

Dette blir den tredje selvgående jekkoppriggen son NES leverer fremdriftsanlegg til på to år. Økt tilstedeværelse i markedet for selvgående jekkopprigger er en bekreftelse på kvalitet og fleksibilitet på selskapets dieselelektriske løsninger.  «Vi ønsker å takke GMS for å ha tiltro til NES og for at de gir oss muligheten til å levere et produkt av verdensklasse de vil være stolt av», sier Paul Winson, visepresident Salg NES.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler