• 26. September 2018

Veksten fortsetter – ansetter ny prosjektleder

Veksten fortsetter – ansetter ny prosjektleder

Veksten fortsetter – ansetter ny prosjektleder 1024 823 Maritime Bergen

Med en medlemsvekst på over 31 prosent i 2017 og rekordstort aktivitetsnivå så langt i år, har Maritime Bergen – i tillegg til å ta inn studentpraktikanter hvert semester – måtte gå til nyansettelse.

For å ta unna stadig flere oppgaver ansetter Maritime Bergen Petter Haraldsen Haugland som prosjektleder og næringspolitisk rådgiver fra 1. oktober. Med seg i ryggsekken har askøyværingen erfaringer fra bla. kommunepolitikken og Unge Høyres sentralstyre, Geelmuyden Kiese og Høyres Stortingsgruppe. Nå er 26-åringen, som leverte masteroppgave i rettsvitenskap i 2017 klar for nye oppgaver tettere på næringslivet.

– Da jeg fikk sjansen til å jobbe så tett på den kruttønnen av et næringsliv som vi har i regionen, med et bidrag til Norges velferd som neppe kan underdrives, var det en mulighet jeg umulig kunne takke nei til, sier Haraldsen Haugland.

Arbeidsoppgavene han skal ta fatt på er bla. å gjenta årets suksess med Statsråd Lehmkuhl under Arendalsuka, prosjektet Deep Sea dekarbonisering og Visningsenter for grønn havromsteknologi. Han skal også være involvert i andre prosjekter og oppgaver knyttet til næringspolitikk og kommunikasjon.

– Her vest er vi gjerne oppvokst med oljerigger og oppdrettsanlegg konstant i sidesynet, men næringslivet vårt er så mye mer enn det. Regionen vår har bedrifter i hele verdikjeden som ofte være best i verden innenfor sitt segment, men som likevel kan fremstå mindre synlig for myndigheter og media, studenter og potensiell arbeidskraft. Derfor gleder jeg meg til å ta fatt på oppgavene i Maritime Bergen, sier Haraldsen Haugland.

Haugland skal i utgangspunktet være hos Maritime Bergen i ett år fra oktober av, men har allerede vært på plass i ett par uker.

– Jeg har tyvstartet litt, fått opp e-posten og stolen på plass. Det lover godt, og jeg gleder meg til å bli en del av den fine gjengen i Maritime Bergen, sier den ferske prosjektlederen.

Del innhold