Vil din bedrift delta på «Maritim Arbeidsuke»?

Vil din bedrift delta på «Maritim Arbeidsuke»?

Vil din bedrift delta på «Maritim Arbeidsuke»? 800 600 Maritime Bergen

Maritime Bergen søker bedrifter som vil være vertskap for ungdomsskoleelever som skal ha sin arbeidsuke i maritim sektor.

I skoleåret 21/22 skal prosjektet «Maritim arbeidsuke» gjennomføres som en pilot med ti maritime bedrifter og ungdomsskoler i deres nærområde, hvor ungdomsskoleelever rekrutteres til å ha arbeidsuken sin i maritim sektor.

Formålet er å introdusere flere unge for den maritime næringen og skape synlighet for maritime karrierevalg gjennom en rekrutteringskampanje, innhold på sosiale medier fra elevene selv, fra bedriftene og fra Maritim Karriere, samt synlighet i lokalmedier.

Skolenes arbeidsuke arrangeres på forskjellige tidspunkt gjennom året, avhengig av hvor i landet man er. Kampanjen vil derfor fordele seg utover året med innhold fra forskjellige steder i landet.

For din bedrift innebærer deltakelse blant annet synlighet i lokalmedia, synlighet på sosiale medier og større kjennskap til bedriften blant ungdomsskoleelever og deres foreldre i lokalområdet.

Deltakelsen vil gjelde for en uke med 2 elever, der dere tilbyr elevene en god arbeidsuke med variasjon i oppgaver.

Prosjektet driftes av Maritim Karriere som er en kampanje som viser frem utdanningene og yrkene i maritim næring. Maritim Karriere driftes av Maritimt Forum og Norges Rederiforbund med støtte av midler fra Stiftelsen Norsk Maritim Kompetanse. Maritime Bergen har et av våre arbeidsområder innenfor rekurrering. Vi samarbeider derfor med Maritimt Forums regioner og de fire maritime opplæringskontorene rundt omkring i Norge.

Er du interessert i å delta? Ta kontakt! 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler