Vil du jobbe med en grønn og havbasert idélab?

Vil du jobbe med en grønn og havbasert idélab?

Vil du jobbe med en grønn og havbasert idélab? Maritime Bergen

Er du nysgjerrig, og har vilje og evne til å dele og til å jobbe frem grensesprengende prosjekter sammen med nye samarbeidspartnere? Da passer du til å søke på IDELAB. Forskningsrådet arrangerer idélab for å fremme det grønne skiftet og skape ny virksomhet fra de havbaserte næringene.

Idélab er en intensiv seanse som gir mulighet til å dyrke frem nye og radikale idéer. Opplegget er inspirert av en metode kalt «sandpit» som er utviklet av det engelske forskningsrådet. Det er avsatt 8 millioner kroner til finansiering av prosjekt og forprosjekter på idélabens siste dag.

Ved å dyrke frem nye og grensesprengende ideer, kan vi styrke kunnskaps- og teknologioverføring fra og mellom etablerte og nye havnæringer og bidra til bærekraftig verdiskapning. Idélaben «Omstilling og kunnskapsoverføring mellom havbaserte næringer» arrangeres 7.- 9. juni 2016 i Oslo-området. Det er enkelt å søke, og fristen er 28. april 2016.

Prosjektideene som utvikles, vil evalueres på slutten av idélaben. De beste forslagene kan lede til et FoU-prosjekt eller til forprosjekter som delfinansieres av Forskningsrådet. Forprosjektene kan brukes til å utarbeide søknader til Forskningsrådets ordinære utlysninger rettet mot havteknologi.

For mer informasjon om opplegget, se Idélabs nettside. Selve utlysningen finner du her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler