Vil du lære mer om havvind?

Vil du lære mer om havvind?

Vil du lære mer om havvind? 2295 1383 Maritime Bergen

Hva er havvind og hvordan foregår produksjonen? Hva sier det norske og internasjonale lovverket om havvind og hvordan vil havvindutbygging påvirke miljø og samfunn? Bergen Offshore Wind Centre (BOW) tilbyr nå et gratis, nettbasert introduksjonskurs i havvind.

Universitetet i Bergen har samlet hele sin satsing på havvind i Bergen Offshore Wind Center (BOW). Sammen med partnere fra industri og forskning har de utviklet et helt nytt og nettbasert introduksjonskurs om havvind. Kurset skal gi en grunnleggende innføring i havvind og forståelse for de tekniske, juridiske, miljø- og samfunnsmessige utfordringene og mulighetene ved havvindutbygging.

Kurset er utviklet med støtte fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse og dekker blant annet temaene:

  • Vindressurser og hvordan vindturbiner virker
  • Hvordan vindparker påvirker livet i havet
  • Det juridiske rammeverket for utbygging av havvind

Kurset har en tverrfaglig tilnærming og henter ressurser fra fagområder som geovitenskap, klima, fysikk, biologi, samfunnsvitenskap og jus. Hele kurset er bygget opp rundt syv moduler.

Kurset er 100 % nettbasert og i all hovedsak basert på selvstudier, slik at du kan følge kurset i det tempoet som passer for deg. Det er med andre ord ingen felles undervisning til bestemte dager eller tidspunkter. Kurset har ingen eksamen eller sluttest, og du får ikke studiepoeng.

Les mer om kurset og meld deg på her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler