X-bow på den nye hundrelappen

X-bow på den nye hundrelappen

X-bow på den nye hundrelappen 150 150 Maritime Bergen

Med havet som tema på Norges Banks nye seddelserie, skal Kristen Flagstad byttes ut. Nå skal Ulsteins X-bow pryde hundrelappen.

valgtmotiv2

Foto: Norges Bank

I vår holdt Norges Bank en konkurranse om utforming av motiver til en ny seddelserie. Tirsdag publiserte de deres beslutning for hvilke motiv som skal brukes som grunnlag for arbeidet videre med de nye sedlene, som skal representere ulike sider ved havet som grunnlag for Norges velferds- og næringsutvikling.

Nå skal det arbeides videre med en kombinasjon av de to motivene som er valgt, der Snøhetta Design står for piksel-designet som skal være på baksiden. Forsiden er det The Metric System som har designet.

Helt i hundre

Hundrelappen i seddelserien skal ha «havet som bringer oss ut i verden» som tema. På forsiden trekkes det linjer fra vikingtiden og inn i den moderne skipsbyggingen. Her finner vi designet for Ulstein Groups X-bow.

Dette var til stor glede for Ulstein Design og Solution, som har stått for utviklingen av X-bow.

Lanseringen av de nye hundrelappene, som er satt til 2017, vil sammenfalle med at Ulstein feirer 100 år. Motivet er et godt symbol på en bedrift som har utviklet seg gjennom generasjoner, og som har tatt utviklingen sin med ut i verden.

 

 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler