Bergen godt representert på Nor-Shipping

Bergen godt representert på Nor-Shipping

Bergen godt representert på Nor-Shipping 150 150 Maritime Bergen

[ingress]Maritime Bergen var godt representert under Nor-Shipping, med over 60 utstillere fra Bergensregionen.[/ingress]

Maritime Bergen

 

Norges største maritime messe, Nor-Shipping ble avholdt 3.-7. juni i Norges Varemesse på Lillestrøm utenfor Oslo. Bergensregionen var godt representert med alle de store maritime bedriftene, og med eget kjennemerke for «Maritime Bergen»

 

 

.

How to detect quality?

messeguide

For første gang i Nor-Shippings historie ble det laget eget kart over alle Bergens-bedrifter som var med å profilere Maritime Bergen disse dagene. Dette messekartet viste Bergens-bedriftenes standplassering og  hadde en kort bedriftspresentasjon. How to detect quality var den passende setningen messekartet ble distribuert under.

(Trykk på bildet for å laste ned messekartet)

.

Næringssjef på Bergens-tour

Næringssjef på omvisning

Elin Sjødin Drange, Næringssjef i Bergen kommune ble vist rundt og tatt godt i mot av representanter fra Maritime Bergen.

 

 

.

Optimismen råder
Norshipping preges av at det syder og koker i det maritime miljøet. Det forhandles, blir gjort avtaler, og blir fastlagt framtidige besøk. Shippingnæringen har vært nede i en bølgedal de siste årene, men den store deltakelsen på Norshipping tyder på at optimismen nå er fullt til stede. Tradisjonell handelsflåte sliter nok enda med lave rater, men i offshore koker det. Derfor koker det også på Norshipping.

– Norshipping er en svært viktig møteplass for oss. Her møter vi kunder fra hele verden, og det har vært hektisk aktivitet hver dag, sier administrerende direktør Rolf Erik Berle Jørgensen i Frydenbøgruppen.

– Det skal være over 35000 besøkende på disse dagene messen varer, så derfor satser vi ekstra i år. Vi har ekstra stor stab siden vi står sammen med vår tyske samarbeidspartner.

Regionale priser

På åpningsdagen 3. juni ble det gitt priser til to bedrifter fra vår region:

Ecosubsea fra Austevoll fikk Innovasjonsprisen for et system for utvendig vask av skip. Fjordline fikk miljøprisen for sine nye gassdrevne passasjerskip som nå settes i drift.

Her ligger flere bilder fra Nor-Shipping.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler