Skreddersydd etterutdanning

Skreddersydd etterutdanning

Skreddersydd etterutdanning Maritime Bergen

[ingress]Høsten 2013 starter det nye etterutdanningstilbudet for maritim/offshore bransje innen «Prosjektstyring – Planspesialisering» opp for å gi innføring i sentrale kunnskapsområder og problemstillinger innen praktiske prosjektstyring.[/ingress]

Mange prosjekter har stort forbedringspotensiale med hensyn til planlegging og gjennomføring. Planlegging er en sentral disiplin innenfor prosjektstyring og styrker prosjektets evne til risikostyring og kostnadskontroll, for eksempel ved nybyggingsprogram. Det modulbaserte kurset har 6 kursdager (fra sep til nov) og retter seg først og fremst mot planleggere, ingeniører, tekniske inspektører, prosjektledere og andre ledere.

Erfarne forelesere
Forelesere vil være erfarne fagpersoner fra HiB supplert med gjesteforelsere fra industrien som deler relevante eksempler fra prosjekter.

Deltakeravgift
For deltakere fra partnere i UPTIME Centre of Competence: Deltakeravgift kr. 19 000,-. For deltakere fra andre: Deltakeravgift: kr 25 000,-.

Læringsutbytte og innhold
Kurset består av 4 moduler, og ved fullført kurs skal deltakerne forstå betydningen av prosjekter som arbeidsform, organisering og teamarbeid i prosjekter, prosjektstyringsprosessen, planlegging,oppfølging og vurdering av innholdet i planrapporter

Modul I – Prosjektstyring: Prosjektbegreper, prosjekttyper, prosjektmodeller, om kontraktsformer og anskaffelser.

Modul II – Prosjektplanlegging: Planleggingsprosessen med utgangspunkt i sluttleveransen, nedbrytning (WBS), tids-/terminplanlegging, (nettverk, Gantt), milepælsplanlegging, ressursplanlegging og kostnadsestimering.

Modul III – Prosjektoppfølging: Avviks/endrings-håndtering, risikohåndtering, fremdriftsoppfølging, kostnadsoppfølging, dokumentstyring, rapportutforming og IT-verktøy.

Modul IV – Prosjektavslutning: Ferdigstilling av prosjekt, prosjektevaluering og erfaringslæring.

Påmelding: Påmeldingsfrist er 27.juni. Send epost til: knut.vindenes@uptimecentre.no.

Kurset er utarbeidet i samarbeid mellom UPTIME Centre of Competence, HiB/Ingeniørutdanningen og offshore og maritim sektor.

Klikk deg inn for mer utfyllende informasjon:  http://www.uptimecentre.no/#article807

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler