Bergen Group tildelt fregattvedlikehold

Bergen Group tildelt fregattvedlikehold

Bergen Group tildelt fregattvedlikehold Maritime Bergen

[ingress]Bergen Group BMV, som er et heleid datterselskap av Bergen Group, er tildelt en kontrakt med Forsvarets Logistikkorganisasjon vedrørende vedlikehold av Marinens fregattklasse de to neste årene.[/ingress][ingress][/ingress]

Kontrakten inkluderer også en opsjon for ettårig forlengelse i ytterligere tre år. Estimert verdi for kontrakten som gjelder de to første årene er mellom 150-200 millioner.

Kontrakten omhandler planlegging, koordinering og gjennomføring av planlagt vedlikehold, korrektivt vedlikehold og andre tilleggsarbeider på Marinens 5 fregatter. Dette arbeidet skal i hovedsak foregå ved Haakonsvern like utenfor Bergen.

Avanserte fartøy
De nye fregattene har representert en enorm investering, og de er spekket med høyteknologiske og effektiviserende utstyr. Når man har med så komplekse fartøy å gjøre, stiller dette naturligvis store krav til kompetanse, kvalitet og dokumentasjon i gjennomføringen av et slikt prosjekt.

– En milepæl
– Denne kontrakten representerer en ny og viktig milepæl i Bergen Group sin langsiktige strategi om å videreutvikle konsernets kompetanse og kapasitet knyttet til komplekse maritime prosjekter. Marinen er en krevende kunde som utfordrer oss konstruktivt på nettopp disse områdene, sier konsernsjef Terje Arnesen i Bergen Group.

Langvarig samarbeid
Bergen Group har hatt et langvarig og utviklende samarbeid med Forsvaret helt siden 2002. Verftet tok med seg de lange tradisjonene fra et mangeårig samarbeid mellom Forsvaret, BMV Laksevåg og tidligere Mjellem & Karlsen Verft. I november 2010 fikk Bergen Group også kontrakten med Forsvarets Logistikkorganisasjon om skipsteknisk hovedoverhaling av fregatten F-310 KNM Fritjof Nansen.

Denne nye kontrakten vil i hovedsak innebefatte samme type arbeid som avtalen om Fritjof Nansen, bare på andre fartøy i fregatt-klassen.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler