• 6. June 2012

Fin forlengelse for DOF

Fin forlengelse for DOF

Fin forlengelse for DOF Maritime Bergen

[ingress]Bergensbaserte og børsnoterte DOF har vind i seilene. Nå har også Chevron Brasil (Chevron) forlenget kontrakten for Skandi Salvador og de relaterte tjenester med et ekstra år fra september 2012. For DOF representerer forlengelsen en verdi på NOK 250 millioner.[/ingress]

Skandi Salvador er et konstruksjonsfartøy som ble bygget i Brasil. Skipet har siden levering i 2009 utført tjenester på Chevrons Frade-felt. Skipet er utstyrt med en svær subsea kran, en stor subsea vinsj og 2 ROV-er.

Spennende selskap
DOF ble stiftet tilbake i 1981 og består i dag av en internasjonal gruppe av selskaper som eier og driver en moderne flåte av offshore-/subsea skip. Man eier også ingeniørkapasitet til å betjene offshoremarkedet.

DOF arbeider ut i fra noen grunnleggende forutsetninger og mål, som blant annet er å drive langsiktig innen næringsrettet offshoreaktivitet og videreutvikle posisjonen som en ledende leverandør av offshoretjenester.

Konsernet opererer innenfor tre ulike segmenter. Man har en tekniske diversifisert flåte bestående av innovative fartøy spesialisert for sitt operative formål. Plattform Supply Vessel (PSV) Anchor Handling Tug Supply Vessel (AHTS) Construction Support Vessel / Subsea ROV skip (CSV) er blant fartøyene man har i flåten.

Del innhold