Fin forlengelse for DOF

Fin forlengelse for DOF

Fin forlengelse for DOF Maritime Bergen

[ingress]Bergensbaserte og børsnoterte DOF har vind i seilene. Nå har også Chevron Brasil (Chevron) forlenget kontrakten for Skandi Salvador og de relaterte tjenester med et ekstra år fra september 2012. For DOF representerer forlengelsen en verdi på NOK 250 millioner.[/ingress]

Skandi Salvador er et konstruksjonsfartøy som ble bygget i Brasil. Skipet har siden levering i 2009 utført tjenester på Chevrons Frade-felt. Skipet er utstyrt med en svær subsea kran, en stor subsea vinsj og 2 ROV-er.

Spennende selskap
DOF ble stiftet tilbake i 1981 og består i dag av en internasjonal gruppe av selskaper som eier og driver en moderne flåte av offshore-/subsea skip. Man eier også ingeniørkapasitet til å betjene offshoremarkedet.

DOF arbeider ut i fra noen grunnleggende forutsetninger og mål, som blant annet er å drive langsiktig innen næringsrettet offshoreaktivitet og videreutvikle posisjonen som en ledende leverandør av offshoretjenester.

Konsernet opererer innenfor tre ulike segmenter. Man har en tekniske diversifisert flåte bestående av innovative fartøy spesialisert for sitt operative formål. Plattform Supply Vessel (PSV) Anchor Handling Tug Supply Vessel (AHTS) Construction Support Vessel / Subsea ROV skip (CSV) er blant fartøyene man har i flåten.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler