Brexit, Trump og Putin – hvordan navigere i verdens nye uorden?

Brexit, Trump og Putin – hvordan navigere i verdens nye uorden?

Brexit, Trump og Putin – hvordan navigere i verdens nye uorden? Maritime Bergen

Knut Anton Mork holdt et innsiktsfullt og engasjerende foredrag om makroøkonomiske og -politiske trender på et frokostmøte i regi av Bergen Næringsråd og Maritime Bergen onsdag 24. august.

 

Mork tok for seg både valgkampen i USA, hva vi kan forvente oss av Brexit, et EU uten Storbritannia og et Russland som ønsker å bli en ny stormakt. Han trakk også inn Midtøsten, migrasjonsstrømmer og den demografiske sammensetningen i Europa. Vilje og evne til omstilling vil bli avgjørende for bedrifters suksess fremover og Mork oppfordret alle til å følge godt med på utviklingen i verdensøkonomien.

Det var næringsrådets internasjonale ressursgruppe som sammen med Maritime Bergen inviterte til dette møtet. Gruppen er bredt sammensatt med medlemmer fra nærings- organisasjonsliv og akademia. Det var rundt 100 deltakere på møtet, og en engasjert sal stilte gode spørsmål etter Morks presentasjon.

AAAAAAAAAAAAAAAA_Mork_RG

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler