Maritime Bergen heiser seilet på Nor-Shipping 2017

Maritime Bergen heiser seilet på Nor-Shipping 2017

Maritime Bergen heiser seilet på Nor-Shipping 2017 Maritime Bergen

F.v. Trude Drevland, Marit Warnche, Eli Vassenden, Monica Mæland, Elisabeth Grieg, Anne- Kristine Øen, Linn Cecilie Moholt og Irene W. Basili.

Maritime Bergen gjentar suksessen fra i fjor og deltar også neste år på Nor-Shipping – Nord-Europas ledende maritime messe. Fokusområder for 2017 er disruptive sustainability, green capital, IT & digital communication.

I 2017 løfter vi vår deltagelse, både i form av innhold, plassering og utforming av stand. Vi vil være å finne på den norske avdelingen i Hall C. Gjennom samarbeidet med Norwegian Maritime Exporters og denne plasseringen tror vi at våre deltakere vil få en synlig og attraktiv møteplass for seg og sine kunder. Vi er også godt i gang med å utarbeide et sterkt faglig program for vår deltakelse på Nor –Shipping neste år.

Vi plass til 15 bedrifter på vår fellesstand og 10 bedrifter har allerede sagt de vil være med!

Vi håper at medlemmene våre vil se verdien av å stå samlet under en felles vestlandsstand. Alle våre medlemsbedrifter er inviterte til å delta. Her er det første mann til mølla som gjelder.

Besok av bergenske bedrifter (3)

Åpning av Maritime Bergen Paviljongen ved ordføreren (17)

Bedriftspresentasjon fra LMG Marin med Geir Rise (2)Publikum i kjente omgivelser (4)

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler