Dette skjer på One Ocean Week

Dette skjer på One Ocean Week

Dette skjer på One Ocean Week 1280 720 Maritime Bergen

Lurer du på hva som kjer under One Ocean Week i april? Maritime Bergen har samlet noe av høydepunktene du bør få med deg under One Ocean Week. 

13. til 19. april inviterer hele Bergen til One Ocean Week. Det blir fest, foredrag og konferanser for alle som har interesse for det som skjer på og i havet.

For hele den maritime næringen på Vestlandet er dette en fantastisk anledning, både til å møtes og til å vise seg frem for byens befolkning.

Lørdag og søndag
Det hele sparkes i gang på lørdag formiddag. Da åpner «Maritim Lørdag» på Festiningskaien. Her vil blant annet Bergen Engine, Plug og Framo stille ut. Det samme gjør CCB og en rekke bergenskbaserte rederier – som samles i en rederipaviljong.

Et godt tips: Ta turen ned når Statsraad Lehmkuhl kommer hjem fra seilas lørdag kl, 11.30 – og nyt utstillingen og folkelivet på den Maritime lørdagen. Søndag er det familiedag i havnen, med aktiviteter rettet inn mot de yngste – og oppover. Vi krysser fingrene for opplett.

Mandag
Mandag 15. april begynner konferansene. One Ocean Summit – toppmøtet – arrangeres fra 10.00 til 15.00 i Haakonshallen, men her må en ha invitasjon for å delta. Har du ikke det, kan du kontakte oss i Maritime Bergen så skal vi se hva vi kan gjøre.  Alternativt kan du sjekke ut konferansen: «Oppdag Nordens potensial for Europas energiomstilling», som arrangeres av PwC om bord på Statsraaden.

Et godt alternativ på mandag er arrangementet til Wista og Aon, Navigating Geopolitical Waters, som skjer i Grieg Club på Grieg Gården fra kl. 15.30 til 17.30.

Tirsdag
Tirsdag 16. april er det flaggfrokost om bord på Statsraad Lehmkuhl i regi av Sjøfartsdirektoratet, Maritime Bergen og Bergen Rederiforening. Her har plassene blitt revet vekk, men meld deg på så får du satt deg på venteliste. Flaggfrokosten avsluttes akkurat i tide til at man rekker One Ocean Conference i Grieghallen. Program og påmelding til den konferansen finner du her.

Onsdag
Onsdag 17. april vil det være mye aktivitet på Skolten. I andre etasjen på den nyoppussede terminalbygningen vil det være arrangementer hele uken. Blant annet arrangerer Maritime Bergen «Den store Havnedebatten» onsdag fra kl. 13.00 til 14.15.

Det er svært mange spennende konferanser som skjer onsdagen på Skolten, så det er nok en svært god adresse å bruke dagen på. Ikke minst kan vi anbefale HAVlunsj, hvor temaet er Grønn Skipsfart med KI, i regi av Maritime Cleantech.

Listen over arrangementer på onsdagen er lang – og den utvides stadig ettersom programmet blir spikret. Protip: Hold deg rundt Skolten og kast deg med på hva som virker spennende. Det blir neppe en kjedelig stund.

Torsdag
Torsdag 18. april inviterer Sparebanken Vest og Maritime Bergen til frokostmøte på Skolten. Tema er «Havvind-eventyret: Hvilke skip får vind i seilene». Her kommer du til å få en svært interessant innføring i et av de hotteste maritime markedene om dagen: Skip som skal betjene de stadig flere vindparkene som skal komme til havs.

Frokostmøtet avsluttes slik at du har god tid til å melde deg på Ocean Odyssey: Dette er et arrangement hvor GCE Ocean Technology tar med sentrale nøkkelpersoner i havnæringene ut på seilas med Statsraad Lehmkuhl. Skuten går fra kai kl. 11.00 og er tilbake etter en herlig industriseilas mellom Bergen og Øygarden kl. 16.30. Mer informasjon finner du her.

Vi i Maritime Bergen er på plass under hele uken, og håper å treffe deg på ett eller flere av våre arrangement.

Se hele det proppfulle programmet for The One Ocean Week 2024 her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler